Iedereen verlangt naar een welverdiende vakantie. Voor de ene is dat lekker relaxen in de buurt vanwaar je woont, voor de andere mag het een beetje meer comfortabeler zijn met een vleugje luxe. In deze blog ‘Top 3 meest luxueuze vakantiewoningen in de wereld’ lees je waar je kan overnachten en genieten van je vakantietijd in alle rust en luxe. Of hoe je droom werkelijkheid kan worden.

1. Verruim je horizon in Florida


Oogverblindende hagelwitte stranden, azuurblauw water en zwemmen in het gezelschap van dolfijnen. Als dit tot je ultieme verbeelding spreekt, is Cape Coral in Florida een uitgelezen plek om je vakantie door te brengen. In Cape Coral is de luxueuze villa La Paz gelegen, omrand door alle comfort wat je ook maar kan indenken. Het riante huis beschikt over een privé zwembad met een adembenemend panoramisch zicht op de kanalen van Cape Coral. Wil je het Bourgondische type uithangen? Dan zit je hier op het juiste adres. Een barbecue staat ter beschikking. De binneninrichting van de villa laat je alleen maar wegdromen.

2. Een vakantiehuis in het teken van wellness in Zwitserland


Nendaz is een idyllisch dorpje in Zwitserland waar een buitengewone villa met alle luxe is gelegen. In de kleine Zwitserse enclave kan je allerlei activiteiten beleven: langlaufen, skiën en de rodelpistes opzoeken. Maar ook de liefhebbers van wellness komen ruimschoots aan hun trekken. De chalet Woovim straalt niet alleen de typisch Zwitserse gezelligheid uit, maar het huis zorgt voor een relaxed sfeertje door de ingebouwde sauna. Meerdere badkamers en een prachtig interieur design maakt van deze ruime woning een topper. Bovendien neemt de ‘Zwedenkachel’ een centrale plaats in.

3. Ontdek het zuiden van Spanje


Het hele jaar door genieten van de Spaanse zon met een overheerlijke temperatuur. De villa Exorbo in Jàvea Xàbia is een supergroot vakantiehuis met drie verdiepingen. De uitstekend onderhouden ruime tuin is omgeven door een zwembad. Javéa (door de locals vooral Xabia genoemd) ligt tussen Alicante en Valencia aan de kust. Het strand is dus op steenworp afstand te bereiken.